All Rights Reserved.
HOME   |   NEWS    |   Paintings   |   Photography    |    Writing    |    Video    |    Meet VENUS    |    Opinions    |     Awards    |    Links    |   Contact
BIOGRAPHY
NIMON LOKAJ
ARTIST AKADEMIK
Ingenious Academic Kosovar Artist  
AKUAREL
© by Nimon Lokaj
"Hijet mbi Liqe"
akuarel, 40x50cm
1999
"Vertikalet e Djegura"
akuarel, 50x35cm
1999
"Kompozicion I"
akuarel, 35x50cm
1999
"Kompozicion II"
akuarel, 35x50cm
1999
akuarele tjera do postohen se shpejti..
VAJ
* * * * *
Jeta dhe Vdekja
kane arsyen e vet,
ne mes tyre jane
Gjurmet.


Nimon Lokaj
Evrope / Kosove